GLIMS & GLOMS

TANSSITEATTERI ESPOOSTA

JAM

KUNNIOITUS - RESPECT

 

Kunnioitus – Respect on näyttämötutkielma kunnioituksesta kulttuurisena voimana – hyvässä ja pahassa. Tuomo Railon käsikirjoittamassa teoksessa esiintyvät: Jonna Eiskonen, Sibiry Konaté, Tuomo Railo, Emerson Santos ja Yuko Takeda. Teoksen puvustuksen on suunnitellut on Timjami Varamäki ja valosuunnittelu on Pasi Pehkosen käsialaa. Kunnioitus - Respect -teoksen ensi-ilta on Espoon kulttuurikeskuksen Louhisalissa 15.10.2019 klo 19


                                                      >>>> LUE LISÄÄ

GLIMS & GLOMS

GLIMS & GLOMS dance companyn perustivat koreografit Simo Heiskanen ja Tuomo Railo vuonna 1999. Teatterin kotipaikka on Espoo, jonka kahteen jokeen, Glims- ja Gloms jokiin teatterin nimikin viittaa. Teatteri harjoittaa kiertuetoimintaa kotimaassa ja tekee myös kansainvälisiä vierailuja.

 

GLIMS & GLOMSIN taiteellisena pyrkimyksenä on tuottaa esityksiä, joissa komiikka koskettaa, huumori yllättää ja tanssi kohottaa. Teatteri suuntaa esityksensä laajalle katsojakunnalle - lapsille, nuorille ja aikuisille.


Teatteri työllistää taiteen huippuammattilaisia, erityisesti tanssitaiteilijoita. Teatterin esityksissä yhdistyvät monet esittävän taiteen elementit: tanssi, teatteri, musiikki, kuvataide, video ja teatteritekniikan sovellukset. Teatteri tutkii esityksissään tanssitaiteen eri perinteitä ennakkoluulottomasti ja laajasti.

<

TIETOSUOJASELOSTE

© 2016 Copyright PURE - Created by MuseFrame

MF