GLIMS & GLOMS

TANSSITEATTERI ESPOOSTA

JAM

VALKOISTEN VANKINA PALAA TAPIOLAAN!

LISÄESITYKSET LOUHISALISSA  29.1. ja 30.1.2019

 

Tuomo Railon kiitetty punavankileirikuvaus Valkoisten vankina palaa Espoon kulttuurikeskuksen Louhisaliin tammikuussa 2019. Tanssi- ja puheteatteria yhdistävä teos perustuu Tuomo Railon isoisän veljen Pekka Railon muistelmiin. Pekka Railo oli vangittuna Kokkolan ja Tammisaaren punavankileireille seitsemän kuukautta vuonna 1918. Teoksessa esiintyy viisihenkinen ensemble: Sanni Giordani, Kaisa Leppänen, Tuomo Railo, Jukka Tarvainen ja Jussi Väänänen.     >>> LUE LISÄÄ!

 

 

 

GLIMS & GLOMS

GLIMS & GLOMS dance companyn perustivat koreografit Simo Heiskanen ja Tuomo Railo vuonna 1999. Teatterin kotipaikka on Espoo, jonka kahteen jokeen, Glims- ja Gloms jokiin teatterin nimikin viittaa. Teatteri harjoittaa kiertuetoimintaa kotimaassa ja tekee myös kansainvälisiä vierailuja.

 

GLIMS & GLOMSIN taiteellisena pyrkimyksenä on tuottaa esityksiä, joissa komiikka koskettaa, huumori yllättää ja tanssi kohottaa. Teatteri suuntaa esityksensä laajalle katsojakunnalle - lapsille, nuorille ja aikuisille.


Teatteri työllistää taiteen huippuammattilaisia, erityisesti tanssitaiteilijoita. Teatterin esityksissä yhdistyvät monet esittävän taiteen elementit: tanssi, teatteri, musiikki, kuvataide, video ja teatteritekniikan sovellukset. Teatteri tutkii esityksissään tanssitaiteen eri perinteitä ennakkoluulottomasti ja laajasti.

<

TIETOSUOJASELOSTE

© 2016 Copyright PURE - Created by MuseFrame

MF